top of page

Samen staan we sterker

De volgende partners ondersteunen het Netwerk in haar doelen.

 1. Coaching Nederland b.v., eigenaar van de coaching.nl website.Hun functie is vraag en aanbod in coaching en vergelijkbare begeleidingsdiensten bij elkaar te brengen en administratief af te handelen. Naar de markt toe presenteren zij zich als ‘Leverancier van coaching en aanverwante diensten’, zoals wordt aangeboden door de leden van het CN Netwerk. Coaching Nederland profileert zich in de markt als leverancier van “24/7 de beste coaching“. Één van de manieren waarop Coaching Nederland dit aanbod willen blijven verbeteren is haar opdrachtgevers een steeds gedifferentieerd aanbod te bieden aan coaches en andere professionele begeleiders. Zij zijn derhalve altijd op zoek naar ervaren of getalenteerde coaches en experts die zich bezighouden met de ontwikkeling van medewerkers, teams en organisaties.
  Coaching Nederland verzorgt voor hun (vaste) opdrachtgevers niet alleen de inkoop en de match tussen vraag en aanbod, maar bewaken ook de kwaliteit van de door de coaches uitgevoerde diensten voor hun zakelijke relaties.Via de coaching.nl website worden de individuele diensten van de leden van het netwerk gepromoot en wordt door de Accountmanagers van Coaching Nederland onder meer gebruikt om coaches te zoeken voor opdrachten.

 2. UpGuide, het platform voor persoonlijke ontwikkeling. Alle coaches in het Netwerk maken gebruik van dit ‘state of the art’  trajectvolgsysteem in UpGuide.

Ben jij een professionele coach of heb je een specifieke expertise op gebied van persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling? Wordt dan ‘Vriend van het CN Netwerk’ door in UpGuide een professional profiel aan te maken. Hier zijn geen kosten aan verbonden en biedt je wel de kans je te profileren naar inkopers van Coaching Nederland. En, misschien ontstaat uit die vriendschap wel verdere samenwerking, bijvoorbeeld door actief Lid van het Netwerk te worden of doordat je benaderd wordt voor jouw specifieke expertise.

Hoe word je Vriend van het Coaching Nederland Netwerk

 1. Maak op het UpGuide platform voor persoonlijke ontwikkeling een Account aan.

 2. Log in op het UpGuide platform en ga daar naar je Account door (links boven) op je naam te klikken.

 3. Vul vervolgens je Persoonsgegevens in en zet rechts onderaan het vinkje aan bij ‘Ik wil een Professional profiel aanmaken’.

 4. Klik daarna bovenin op het ‘Professional Profiel’ tabblad en vul je profiel zo volledig mogelijk in.

 5. Selecteer bij ‘Samenwerking’ op de regel ‘Coaching Nederland Netwerk’ de keuze ‘Vriend van het Coaching Nederland Netwerk’.

Daarna kunnen onze accountmanagers (die coaches voor coachopdrachten selecteren) je professionele profiel lezen. Op het moment dat er vanuit de markt een vraag komt naar jouw unieke aanbod, weten ze je dan ieder geval te vinden.
Wil je intensiever samenwerken en bijvoorbeeld ook zichtbaar zijn op de coaching.nl website, dan kun je ook lid van het CN Netwerk worden.

Waarom aansluiten als lid?

De vraag: “Waarom zou ik mij actief bij een Netwerk zoals Coaching Nederland aansluiten” is een hele legitieme gedachte. Hieronder proberen we je te helpen hierop een antwoord te formuleren.

 1. Voor jou als professioneel begeleider biedt coaching.nl je kans je reputatie en zichtbaarheid op internet significant te vergroten. Door de tienduizenden ‘vertoningen’ van de advertenties van Coaching Nederland op ‘s-wereld grootste marktplaats – Google – en de duizenden bezoekers op de website coaching.nl, vergroot jij jouw kans dat je positief in beeld komt bij potentiële klanten enorm. Zeker met het nog steeds groeiende aanbod aan coaches in Nederland en de toenemende vraag naar kwaliteit en professionaliteit, is het jezelf onderscheiden van ‘de meute’ al bijna geen keuze meer. Dus, als het alleen al zou gaan om jouw ‘marketing’ dan is de investering van je aansluiting al meer dan de moeite waard.

 2. Doordat Coaching Nederland sinds 1993 een uitstekende reputatie heeft opgebouwd in de markt, met name als het om ‘kwaliteit’ gaat, vergroot je, door deel uit te maken van Het CN Netwerk, dus niet alleen je zichtbaarheid op internet maar ook je reputatie aanzienlijk.

 3. Omdat Coaching Nederland, met name voor grotere regionaal en landelijk georiënteerde organisaties, coaching diensten verzorgt, verhoog je tevens de kans om via Coaching Nederland opdrachten te krijgen. De accountmanagers van Coaching Nederland zoeken voor hun opdrachten namelijk altijd tussen de ‘Associate’ leden op de website en als ze de nodige coach daar niet vinden tussen de overige leden of, als dat ook niet lukt, tussen de vrienden van het CN Netwerk.

 4. Een wezenlijk onderdeel van de kwaliteit van de coaching, die door de coaches van Coaching Nederland wordt verzorgd, ligt in de aanpak die zij voorstaat. Onderzoek heeft aangetoond dat ‘blended coaching’ verreweg het hoogste resultaat oplevert voor de klant en de opdrachtgever. Het protocol dat hiervoor over een periode van 25 jaar en duizenden blended coaching trajecten is ontwikkeld, gegarandeerd een beter resultaat. UpGuide, het platform waar de coaches van Coaching Nederland mee werken en mede door hun inbreng is ontwikkeld, biedt je de online tools waarmee je al jouw klanten optimaal kunt begeleiden. Je moet hierbij denken aan zaken als testen, documenten, formulieren, online logboek, eLearning tools, een online persoonlijke ontwikkeling bibliotheek, overzichten van al je trajecten, geautomatiseerde berichtgeving en, sinds de opkomst van het coronavirus, de haast onmisbare ‘video coaching’ tool.

 5. Naast nog vele andere voordelen, noemen we er nog één en dat is dat je deel uitmaakt van een Netwerk van TOPcoaches,. Zij komen meerdere malen per jaar bij elkaar om van elkaar te leren en op andere wijzen samen te werken. Na aansluiting bij het CN Netwerk, sta je niet langer alleen, maar maak je onderdeel uit van ‘een landelijke organisatie’. En dat met behoud van al je zelfstandigheid, waar je vast vanuit je hart voor hebt gekozen.

Intensievere vormen van samenwerking met Coaching Nederland

Coaching Nederland biedt Vrienden van het Netwerk ook de mogelijkheid om nauwer samen te werken. Hiervoor bestaan drie vormen:

  1. Lid van het Coaching Nederland netwerk
   Door Lid van het Coaching Nederland Netwerk te worden is je profiel op de zoekmachine van coaching.nl terug te vinden (en dat voor slechts € 8,33 ex btw per maand).
   De coaching.nl website is, ook voor de accountmanagers van Coaching Nederland, de eerste plek waar ze kijken als ze een goede coach zoeken. Je wordt lid door op het UpGuide platform, in je Professional profiel bij ‘Samenwerking’ de keuze ‘Lid van het Coaching Nederland Netwerk’ te selecteren en via de bovenste regel op SELECTEER EEN MEMEBERHIP OF LICENTIE te klikken en daarna op EXPERT MEMBERSHIP. Vervolgens ga je via ‘Meer menu’ (in het linkermenu) naar de UpGuide Academy en daar op je de ‘CNL Professional licentie training voor coaches’. Na goedkeuring van je lidmaatschap door Coaching Nederland is je profiel terug te vinden op de coaching.nl website. Voor goedkeuring van je lidmaatschap is telefonische contact of (als je Associate lid wilt worden) een persoonlijk gesprek vereist. We willen uiteraard graag weten wie zich als lid aansluit.

  2. Associate lid
   Wil je nauwer samenwerken, door echt deel uit te maken van het team van vaste collega coaches van het Netwerk, dan kun je je als ‘Associate‘ aansluiten.
   Op de pagina over te  nemen stappen lees je meer over de voorwaarden voor de aansluiting als Associate. Als Associate maak je gebruik van het Coaching Management Systeem waar Coaching Nederland al haar trajecten in afhandelt. Hiervoor is een Professional UpGuide licentie. UpGuide biedt je ook een fantastische tool om je praktijk als begeleider naar een hoger kwaliteitsniveau te brengen. 

  3. Lid van het kernteam
   Ben je echt enthousiast en wil je naast het functioneren als coach ook een rol vervullen in de groei van het Netwerk, dan kun je je aansluiten als ‘Kernteam’ lid’. Als Kernteam lid heb je, naast je coaching activiteiten, bijvoorbeeld een rol als accountmanager, productmanager of adviseur van de directie. Je kunt de wens om Kernteamlid te worden tijdens het intakegesprek met Coaching Nederland kenbaar maken.

Voor uitgebreide informatie over aansluiting bij het Coaching Nederland Netwerk verwijzen we graag naar de pagina met informatie over de te nemen stappen. Of maak direct je profiel in UpGuide aan en ga daarna naar te nemen stappen.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

bottom of page