top of page
facebook_untitled.jpg

 
Nathalie & Stijn 

Frérotte - Bollen 

Kom binnen als gast,

Vertrek als vriend!

In 2018  nam ik samen met mijn man, kinderen en moeder de uitdaging aan om Hoeve de Heusch te restaureren.  Deze beslissing werd vanuit hart en ziel genomen.  De sterke emotionele verbintenis met deze plaats liet het immers niet toe om al mijn jeugdherinneringen zomaar verloren te laten gaan. 

"De wens van mijn wijlen grootouders en tonton om de hoeve in de familie te behouden, versterkte de drang om aan dit restauratieproject te beginnen.  Met de steun van mijn moeder, man en kinderen kreeg mijn toekomstdroom zijn

startschot..."

Vandaag de dag wordt onze droom gestuurd vanuit passie en authenticiteit met respect voor de familieband en het behoud van de bestemming van weleer.  De schrijnwerkerij, de boomzaag, ... alle mooie herinneringen van zoveel generaties.  We proberen de renovatie dan ook op een authentieke manier aan te pakken.  

De waarden die ik er destijds van mijn grootmoeder Budo Yvonne en tonton Bère Dessart meekreeg, wil ik nu als coach met heel veel liefde in deze prachtige locatie verderzetten. 

 

De emotionele band ligt gebrandmerkt in mijn hart: "Verbinding in alle eenvoud en oprechtheid!"

Het ondernemerschap zit duidelijk in de genen!

HOEVE DE HEUSCH_edited.jpg
bottom of page