top of page
Kinderverjaardag

Een vergadering buiten de eigen werklocatie organiseren kan om verschillende redenen aantrekkelijk en/of noodzakelijk zijn.

Misschien beschikt u zelf niet over een goede ruimte, of is uw locatie misschien wat lastig bereikbaar. Maar naast praktische redenen kan het ook gewoon eens goed zijn om een andere omgeving in te stappen, een omgeving zonder afleidingen zoals binnenlopende collega’s en andere “storende” prikkels.

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte locatie voor een vergadering, training of opleiding bent u bij de Admiraal aan het juiste adres. Het restaurant en de zaal zijn geschikt voor groepen die variëren tussen de 5 en 100 gasten. De ambiance is zeer prettig en wij zorgen ervoor dat u ongestoord uw gang kunt gaan. Wij beschikken over onbeperkt WiFi en een ruime parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. U kunt gebruik maken van onze beamer en op uw verzoek staat er ook een flip-over bord voor u klaar. Onze ruimtes zijn geschikt voor verschillende zakelijke bijeenkomsten, zoals:

  • Vergaderingen

  • Workshops

  • Trainingen

  • Events

  • Etc.

Vergaderarrangementen

Bij het organiseren van een zakelijke bijeenkomst komt vaak meer kijken dan u van tevoren verwacht. Een goede locatie vinden is daar een van, maar ook het verzorgen van de innerlijke mens hoort erbij. Bij de Admiraal bieden wij verschillende vergaderarrangementen, die uiteenlopen van koffie met vlaai tot een volledig verzorgde lunch en/of diner. Samen met u kijken wij wat het beste past bij uw event.

Zakelijke bijeenkomst organiseren?

Vraag een offerte op voor onze vergaderarrangementen. Alles is mogelijk. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek zodat we al uw wensen kunnen bespreken. Bel 045-5114163 of mail naar: info@admiraalnelson.nl.

bottom of page